logo

Why Wax?

Hygiëne is heel belangrijk. Daarom werken wij altijd met handschoenen aan. Alles wat met jouw huid in aanraking komt gooien we meteen weg, dus alles wat jou aanraakt is schoon. De spatels om de wax op je huid aan te brengen, worden maar één keer gebruikt. No double dipping!

Eerst wordt je huid ontsmet. Dan wordt er een dun laagje olie op je huid aangebracht, wat er voor zorgt dat de wax alleen aan de haren blijft plakken en nooit aan je huid. En dat is wel zo prettig. De wax wordt met een spatel aangebracht en als het bijna hard is wordt het met een snelle beweging verwijderd. Dat kan op sommige plekjes wel vervelend zijn, maar dat is maar heel even.

Dat was dan het prikkelende deel, vervolgens laat je je verwennen tijdens de nabehandeling, te beginnen bij verzachtende lotion. Deze zorgt ervoor dat de laatste restjes wax verdwijnen en laat de huid kalmeren en de haarzakjes dichttrekken.

Vervolgens word je uitgebreid ingesmeerd met een verzachtende cooling crème zodat je met een absoluut verzorgd gevoel de deur uit gaat, en zeker weer terug komt voor nog zo’n zalig zachte behandeling.